Junior EB- Pezinok
5. nap
Augusztus 5.

A mai nap a kijózanodásé volt. Reggel a fiúk kezdtek. Ezúttal mind ők, mind Fenomén jól dolgozott, ennek ellenére Bence Balázs csak a 11. pontot kapta, Tóth Ákos viszont sokat javított első napi eredményén.
A lányok nem kiemelkedő, de jó programjukkal szintén hátracsúsztak, Németh Blanka a nyolcadik, Somogyi Eszter a 14. pontszámot kapta. Ezután jött a csapat, aki a tegnapi
nál sokkal jobb kűrt mutatott be, ennek ellenére a pontokban kevesebbet kapott, így végeredményben a hetedik helyen zárunk.
Következtek az egyéni kűrök, elsőként Ákos, aki nagyon jó kűrt mutatott be, és ezzel összesítésben a 15. (12. európai) helyre jött fel. Bazsi kűrje jól indult, majd egy bizonytalanság után egy remekül rögtönzött új kűrt láthattunk. Ezzel Bazsi összesítésben a 9. (8. európai) helyen fejezte be az EB-t.
Jöttek a lányok, elsőként Eszti, aki a tegnapinál bizonytalanabb kűrjével nem kapott magas pontokat, és végül a 14. helyen fejezte be a versenyt. Sokat vártunk Blansitól, aki szintén nem tudta a legnehezebb gyakorlatát bemutatni, viszont nem hibázott, így végül a hetedik helyre tudott beférni.

4. nap
Augusztus 4.

A meglepetések napja...
Nagy sikeres napot zárt a magyar csapat, legkiemelkedőbb- ami eddig még sosem volt: NÉMETH BLANKA a HARMADIK helyen áll jelenleg!!!!
De kezdjük az elejéről: A napot a gyermek verseny döntőjének kötelező gyakorlataival kezdük. A gyerekek jól mentek, csak Semerédy Alexandra és Somogyi Miklós hibázott. A lányoknál Németh Ida vette vissza a vezetést, mögötte Tóth Petra Panna a
...második, Semerédy Alexandra a 7., Káfka Bori a 8., Pakott Anna a 10., Simon Dorka a 13. helyen zárt. Somogyi Miklós hibája után a negyedik helyre csúszott le.
Őket követte a fiúk EB kűrje. Fenomén sajnos ismét a menekülős formáját vette elő, ennek ellenére a fiúk kitettek magukért, és egy jó kűrt mutattak be. Azt csak később tudtuk meg, mennyire jót. Ugyanis az össze ló teljesen megbolondult a délelőtt folyamán, így alig volt hibátlan kűrt. Így összesítésben a Bazsi a 9., (8. európai), Ákos a 16. (13. európai) helyre tudott feljönni!
Ezután következtek a lányok és a PARÁDÉ!
Elsőként Fenomén jött Jancsecz Dorkával és Somogyi Esztivel. Most Fenomén végre a tőle megszokott produkcióját hozta. Dorka korrekt kűrt, Eszti pedig talán élete legjobb gyakorlatát mutatta be. Majd jött Németh Blanka és Monte Cristo. Blansi bár nem a legerősebb programját adta elő, de ponszámaival hatalmasat ugrott előre, a HARMADIK helyre!!! Eszti a 12. helyig - és ezzel a döntőig jutott előre, Dorka pedig a 25. helyen zárt!
A csapat sajnos több gyakorlatot nem tudott eredeti verziójában bemutatni, és jelenleg a hatodik helyen várja a folytatást.
A délutánt a gyermek verseny zárta, ahol végülis mindenki jó programot mutatott be. Sajnos lányaink kezéből kicsúszott a győzelem, végül Semerédy Alexandra a második, Tóth Petra Panna 3., Németh Ida 4., Pakott Anna 8., Káfka Bori 11., Simon Dorka a 12., Somogyi Miklós a fiúk között a negyedik helyen fejezte be a versenyt.
Holnap a döntőben Bence Balázsért, Tóth Ákosért, Németh Blankáért, Somogyi Eszterért, és a csapatért szoríthatunk!

3. nap
Augusztus 3.
Menny és pokol...
Így lehetne jellemezni az EB mai napját.
A kezdés a pokolból indult. Elsőként a fiúk kötelező gyakorlatai következtek. Bence Balázs és Tóth Ákos Fenoménnal lépett pályára. Fenomén eléggé megijedt a fedeles csarnok tetőszerkezetéből érkező pattogó, recsegő hangoktól, de viszonylag kulturáltan ment.
Tóth Ákos hozzá mérten megfelelő kötelező gyakorlatokat mutatott be, majd következe
tt Bence Balázs, akitől az első 10-be kerülést vártuk. Remek gyakorlatokat mutatott be, majd az olló után egy rövidzárlat következett nála, és a gyakorlatot a leugrással fejezte be, vagyis kihagyta az állást, ami kb. 1 ponttal alacsonyabb összpontszámot eredményezett....Így a várt helyezése helyett 18., az európai mezőnyt számítva a 14.
Az összeomlás után következtek a lányok. Itt egymás után jött a két magyar ló. Fenomén javuló formával, Monte Cristo pedig nagyon jó versenyzett. Ez azt eredményezte, hogy
Németh Blanak a 6.!!!!!, Somogyi Eszter a 16. (15. európai, tehát jelenleg még döntős), Jancsecz Dorottya pedig a 26. helyen áll.
Ezután következett a csapat. Egy korrekt gyakorlat után Magyarország a NEGYEDIK!!!! helyen áll!!!
A gyermek CVI mezőnyben nehéz menet után a fiúknál
Somogyi Miklós őrzi a harmadik helyét, a lányoknál Semerédy Alexandra vette át a vezetést, remekül sikerült kűrjével, második helyre Tóth Petra Panna jött fel, míg a vezető Németh Ida lecsúszott a hatodik helyre. Pakot Anna a nyolcadik, Káfka Borbála a tizedik, Simon Dorottya a 11. helyen áll.

2. nap
Augusztus 2.

Remekül kezdődött az EB! Igaz, még az EB számok nem rajtoltak el, de a CVI gyermek versenyben a kötelezőkben taroltak a magyar lányok! 1. Németh Ida, 2. Semerédy Alexandra, 3. Tóth Petra Panna, a fiúk között 3. Somogyi Miklós!
De jól szerepeltek a többiek is, Káfka Bori a 7., Pakott Anna 9., Simon Dorottya 12.!
Eredmények: http://www.vaulting.eu/results/
Holnap rajtolnak az EB résztvevők, szurkoljatok!

1. nap.
Augusztus 1.
Nem jól kezdte a junior EB-t a válogatott. A mai napon az állatorvosi vizsgálat volt "terítéken". Elsőként a finn színekben induló magyar lovat, Brandyt zárták ki a bírák, majd Toll Gomana sem vette sikerrel ezt az akadályt. Nemcsak a magyar lovaknál volt szigorú a rosta, szlovák szomszédainknál szintén két ló, Millas és Royal Rocket nem vehet majd részt a versenyen.
A magyar csapat a gyors "átsze
rvezést" követően az alábbi elosztásban szerepel majd:
Gyermek CVI
JÁSZOL: Németh Ida, Semerédy Alexandra, Somogyi Miklós, Tóth Petra Panna
BAKARDI: Káfka Borbála, Simon Dorottya, Pakott Anna
Junior EB
FENOMÉN-D: Bence Balázs, Jancsecz Dorottya, Somogyi Eszter, Tóth Ákos
MONTE CRISTO: Németh Blanka, Junior csapat
A verseny holnap a gyermek CVI kötelező gyakorlataival kezdődik.