WEG-2014
Csapatunk a döntőben!

Sikeresen zárta az első fordulót az SWR-Szárnyaló LSE csapata, és ezzel ott lehet a 12 csapatos döntőben! Az Ács Kornélia, Gönczi Dorottya, Király Ákos, Kocsis Réka, Németh Blanka, Vida Zsófia összeállítású együttes és az újonc Garfield nevű ló a kötelezők után a 8. helyen állt a 17 csapatot számláló mezőnyben. A kűrben nem sikerült minden tökéletesen, és ezzel összesítésben a 11. helyre kerültek, ami azt jelenti, hogy ott lehetnek a pénteki fináléban.
Sajnos kevésbé voltak sikeresek női versenyzőink, akik nagyon jó programjaik ellenére nem jutottak döntőbe az erős mezőnyben. Erre elsősorban Németh Blankának volt esélye, akit ezúttal az igen jó pontokkal jutalmazott Garfield segített. A jó kűr ellenére Blansi a 19. helyen végzett, ezzel kevéssel maradt le a döntőről. Gadolla Réka igen alacsonyan pontozott kötelezői után a kűrrel javítva a 30. helyen fejezte be a versenyt Zakariás hátán. Réka azonban még nem fejezte be a WEG-et, hiszen a holnapi napon kezdik a versenyt a páros versenyszámban Király Ágnessel.