CVI Budapest - Öt aranyérem!
Szép eredménnyel zárták a magyar lovastornászok az első nemzetközi versenyt, amely egyben válogató verseny is volt a junior Vb-re és senior Eb-re. 5 magyar aranyérem született az egyéni versenyben. A legmagasabb, 3*-os kategóriában a férfiak mezőnyében Bence Balázs győzött Fenomén-D-vel. A junior lányok között a fiatal Czeglédi Ágnes diadalmaskodott, Garfield segítségével. A fiúknál klubtársa, Király Ákos győzött, szintén Garfielddel. A gyermek kategória mindkét osztályában magyar győzelem született, a 2*-os mezőnyben Bohácsi Melinda és Everkerry Woody Coffee, az 1*-ban pedig az élete első nemzetközi versenyén induló Görgey Zsófia és Harry Potter révén. Ezüstérmet szerzett a nők 3*-mezőnyében Németh Blanka és Garfield, valamint a fiúk 2*-os junior versenyében Somogyi Miklós és Zsiráf. Bronzzal zárt a junior lányok 2*-os versenyében Németh Ida és Garfield, és a fiúknál Tóth Ákos és Zsiráf.

A junior 2*-os páros versenyben egy szép ezüstérmet hozott a Dragán Petra-Semerédy Alexandra kettős Zakariás hátán.

Bence Balázs - Fenomén-D