Lovastorna szakági gyűlés

M E G H Í V Ó

Tisztelettel értesítem, hogy a Magyar Lovassport Szövetség Lovastorna Szakága

2019. január 27-én (vasárnap) 8:00 órakor tartja éves szakági gyűlését

a Nemzeti Lovarda kis termében.

Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 7.

Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes, akkor a megismételt közgyűlésre azonos

napirenddel 2019. január 27-én (vasárnap) 09:00 órakor a Nemzeti Lovarda kis termében

(1087 Budapest, Kerepesi út 7.) kerül sor, mely a megjelentek számától függetlenül

határozatképes.

Ötödik hely Salzburgból is!

Úgy tűnik az idei évi Világkupa sorozatban nem állt Bence Balázs mellé a szerencse. A párizsi kevésbé jól sikerült forduló után bíztunk benne, hogy Salzburgban majd saját lóval javítani tud. A rossz hír azonban már Párizsból hazafelé elért minket… Fő lovunk, Elegáns megsérült a boxban. Sérülése nem tűnt vészesnek, ezért reménykedtünk utazhatunk vele, azonban másnap reggelre a lába bedagadt és bemelegedett. Mivel gyulladáscsökkentőt nem kaphatott a doppingvizsgálat miatt, vártunk, hűtöttük, de mivel keddig nem történt változás, ezért döntöttünk, a ló érdekében inkább kezdjék meg  a gyógyszeres kezelést, mi pedig a tartalék lóval, Landgolddal utazunk.

Balszerencsés Világkupa kezdet - Bence Balázs ötödik Párizsban

A 2018/2019-es lovastorna Világkupa sorozatba nyolcadik helyen jutott be Bence Balázs, idén egyedüli magyarként. Ebben az évben nem vállalta a jelentős költséggel járó VK fordulót a tavalyi rendező Madrid, és ma már tudjuk, hogy Salzburg is pénzügyi nehézségek miatt csak két éjszakai szállást tudott a versenyzőknek fizetni. A döntő helyszíne is sokáig kérdéses volt, Dortmund idén nem vállalta, így rendhagyóan tavasz közepén, egy CVI-vel együtt, Saumurben kerül majd megrendezésre.

Elsöprő német siker a kaposvári Junior Lovastorna Eb-n!

4 arany, 3 ezüstérem a német válogatott mérlege - a nagy sikerrel megrendezett kaposvári junior Eb-n. A magyar versenyzők közül Király Ákos a hetedik helyen zárt!

Régebbi hírek
© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Archívum