Kiskunhalasi rajt

Egyéb, Hírek

A Kiskunhalasi meghívásos lovastorna versennyel rajtolt el a COVID utáni lovastorna szezon. Az augusztus eleji időpontban sajnos még csak nagyon kevés, szám szerint három egyesület (Berri SE, Lovasakadémia SC, Kiskunhalasi Lovasbandérium) vett részt a megmérettetésen. Úgy látszik, a másfél-két hónapos kényszerszünet után jóval több idő szükséges az egyesületeknek talpra állni, mint azt gondoltuk, vagy legalábbis nem mindenki tudta ott folytatni, ahol márciusban abbahagyta. Reméljük, a szeptemberi versenyeken mindenki ott tud majd lenni, hogy legalább az őszi szezonban bepótolhassák az elmaradt versenyeket.
A Halason részt vevő három egyesület vélhetőleg május óta folyamatosan dolgozik, hiszen szépen kidolgozott produkciókat láthattunk. Valószínű még a bírók tollát is be kell járatni ebben az évben, hiszen csak két versenyzőnek sikerült 6 pont fölé kerülni, ők az ifjúsági kategóriában indultak, tehát már nem a kezdő kategóriát képviselték.  Sajnos viszonylag kevés olyan kategória volt, ahol több egyesület résztvevői rajtoltak, leginkább egyesületen belüli házi versenyeket láthattunk, de gyakorlásnak és a lovak „beversenyeztetésére” mindenképpen hasznos volt a verseny.
Folytatás augusztus végén Máriakálnokon!
Részletes eredmények: http://nevezes.lovastorna.hu/

Last modified: 2020-08-09