Vakáció Kupa-Máriakálnok

Egyéb, Hírek

A Vakáció Kupával már a második idei hivatalos lovas verseny is lezajlott. Nagyon drukkolunk, hogy még minél több megmérettetésre legyen lehetőség, hiszen a vírus második hulláma megérkezett. Reméljük, hogy a két hét múlva következő kaposvári Havanna Kupa még megtartható lesz.
De vissza Máriakálnokra, ahol immár második alkalommal került sor lovastorna versenyre. Idén három egyesület 6 lóval vett részt a versenyen, és akik eljöttek, biztosan nem bánták meg, hiszen az eredményhirdetésről egy-egy Lister lónyírógéppel távozhattak, ami nagyon értékes és hasznos ajándék a téli szezon előtt!
Nagy kár, hogy több egyesület nem nevezett, hiszen látható volt, hogy az itt rajtoló csapatok már visszaszerezték a versenyrutint, hiszen mindannyian már a júliusi tesztversenyen is ott voltak, és azóta is folyamatosan edzésben vannak, a bemutatott produkciók mind kiforrottak, magabiztosak voltak. Az egyéni verseny mellett szerencsére most már több csapat és páros is elrajtolt, színesítve a versenyt. És ha már színfolt, Máriakálnokon tért vissza sérülése után a versenyzéshez Bence Balázs, aki a teljesen újonc PM Star Lady hátán mutatkozott be.

Bence Balázs-PM Star Lady

Last modified: 2020-08-30