Határozatok, jegyzőkönyvek

2018. évi határozatok:

2018. évi I. határozat (2018.01.14.): Bevezetésre kerül az Utánpótlás lépés kategória (U lépés). Ebben a kötelező és kűr gyakorlatokat is lovon, lépésben kell bemutatni. A kategóriának korhatára nincs. A kategória két korcsoportban értékelhető, amennyiben minimálisan 6 induló van benne (3-3 kategóriánként).

2018. évi II. határozat (2018.01.14.): Az utánpótlás kategóriában eltölthető 2 év eltörlésre került, tehát egy versenyző korlátlan ideig maradhat utánpótlás státuszban.

2018. évi III. határozat (2018.01.14.): A szakági ülés 2018-re a versenyzői licencdíjakat változatlanul hagyja (Nemzetközi licenc: 10 000 Ft, versenyzői licenc: 7500 Ft, utánpótlás licenc: 5000Ft).

2018. évi IV. határozat (2018.01.14.): Műlovas versenyen a páros kűrök hossza 2 perc.

2018. évi V. határozat (2018.01.31.): A szakbizottság határozata alapján a válogatott edzőtábort meghívott előadója, Gero Meyer repülőjegye (70 900 Ft) a szakági keret terhére megvásárlásra kerülhet.

2018. évi VI. határozat (2018.02.13.): A szakág által elfogadott 2017. évi költségvetésben a mindenkori előző évi rajtengedély vizsga díjak összege (2017. évre 35 000 Ft) lett megállapítva a hazai bírók képzésének támogatására. 2017. decemberében a Lovas Szövetségből tévesen kifizetésre került számla ellenében 89 248 Ft bíróképzési célokra. Ezért a szakbizottság úgy határozott, hogy a 2018. évre megállapított 28 000 Ft a fenti túlfizetés miatt visszatartásra kerül, és mindaddig nem kerül a bírók részére kifizetésre támogatás, amíg ez az összeg el nem éri a 89 248 Ft-ot.

2018. évi VII. határozat (2018.02.13.): 2018. évi pénzügyi terv:

Szakági alaptámogatási rendszer 2018

Szövetségi kapitányi keret

edzések tartása, VB, EB részvétel

200 000 Ft

Országos Bajnokság rendezésének támogatása                 2 nap

támogatás a kötelező mentőszolgálat költségével

100 000 Ft

Kupasorozat díjazása

100 000 Ft

EB-VB válogatott kiutazási támogatása
(Kaposvár, USA Tyron)

a felnőtt és junior válogatott keret (női és férfi egyéni, páros és csapat kategóriákban) nevezési díjának és kiutazásának támogatása

1 000 000 Ft

egyesületi támogatás

9 egyesület

450 000 Ft

Utánpótlásnevelés, szabadidősport + edzőtábor

200 000 Ft

CVI Budapest versenyzői támogatás

0 Ft

FEI bírók támogatása

28 000 Ft

Hazai versenyek rendezésének támogatása

támogatás a kötelező mentőszolgálat költségével,
összesen 6 napra

300 000 Ft

Részössz

2 385 000 Ft

2018. évi VIII. határozat (2018.02.13.): 2017. évi minősítések elfogadásra kerültek.

2018. évi IX. határozat (2018.02.13.): S2* kategória külön bontása az S3* kategóriától: A két kategória elválasztásra kerül egymástól, külön kerül díjazásra. Országos bajnokságon a korosztályban a legmagasabb kategória győztese az országos bajnok, tehát ez esetben az S3* kategória bajnoka.

2018. évi X. határozat (2018.02.13.): Az utánpótlás egyéni verseny minden kategóriájának kűrjében értékelésre kerül a nehézségi fok és a művészi hatás is, a nemzetközi 2*-os szabály alapján.

2018. évi XI. határozat (2018.02.13.): A lovas versenyen az amatőr és utánpótlás egyéni versenyszámok indulói közösen futhatnak be, valamint szintén közösen futhatnak be az egyéni D, C, és B kategória indulói. Ezek között a versenyszámok között más kombináció nem lehetséges (tehát pl. C és amatőr kategóriás versenyző nem versenyezhet azonos befutás alkalmával.)

2018. évi XII. határozat (2018.02.13.): A 2018. év május 11-13. között a Nemzeti Lovardában megrendezésre kerülő hazai rendezésű CVI verseny szervezési munkálataival a szakbizottság Török Barbarát és Páska Ildikót bízza meg.

2018. évi XIII. határozat (2018.02.26.): A Gero Mayer által március 17-18. között Sóskúton tartandó válogatott edzőtábor költségeihez a korábban a válogatott keret számára tartott AKRO II. táborból megmaradt 33 000 Ft felhasználásra kerülthet.

2018. évi XIV. határozat (2018.02.26.): Az amatőr páros kűrök hossza 2 perc.

© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Archívum