Határozatok, jegyzőkönyvek

2017. évi határozatok:

2017. évi I. határozat: A lovastorna szakág 2017. évre nem vezet be korlátozást az egy adott versenyen, egy adott lovon induló egységek (csapat, egyéni, páros) maximális számára, azonban a lovakért felelős edzőknek/futószárazóknak javasolt tekintetbe vennie a lovak jólétét, amire a FEI ide vonatkozó előírása (maximum 6 startoló egység/ló/verseny) az irányadó.

2017. évi II. határozat: A 2017-es pénzügyi terv elfogadása a lenti táblázat alapján.

2017. évi III. sz. határozat: Az egyéni B kategória nem kerül megosztásra a versenykiírásban. A versenyrendező azonban bármikor dönthet úgy a beérkezett nevezések alapján, hogy megbontja a kategóriát (a szabályzatban meglévő korcsoport megosztás alapján). A Kupasorozat értékelésében kategória bontás esetén is az elért pontszám alapján összevontan kerülnek értékelésre a versenyzők.

2017. évi IV. Határozat (2017.07.04.):

1 200 000 Ft szavaz meg a szakág a 2017. évi Eb-Vb támogatására.
Az elosztás módja a kiutazó versenyzők arányában /fő. 13 főre így 92 000 Ft/fő.

2017. évi V. Határozat (2017.07.04.):

Az Országos Bajnokság minden kategória számára kétnapos lesz, függetlenül az indulók létszámától.

2017. évi VI. Határozat (2017.07.04.):

A szakbizottság Páska Ildikót bízza meg, hogy a sportolói szerződés témakörét járja körül, egyeztessen sportjogásszal.

© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Archívum